Nieuws

NK Onderwatervoetbal 2016

rubriek:

We gaan deze site weer updaten, want we hebben in 2017 het NK gewonnen en komen op onze site met informatie voor 2018. Het is een leuk en open kampioenschap, dus iedereen mag meedoen. Ga trainen en geef je op. 

Op 6-nov-16 is het duikteam van Palmare uit Voorschoten Nederlands kampioen onderwatervoetbal 2016 geworden! Gefeliciteerd met jullie winst! Dank aan alle sponsoren, het zwembad De Waterkanten en alle vrijwilligers. Voor foto's houd deze pagina in de gaten:
De uitslag is geworden:

  1. Palmare uit Voorschoten
  2. OWV Nekton uit Hoorn
  3. Duikteam Haarlemmermeer

 

Op zondag 6 november 2016 vond het vijfde Nederlands kampioenschap onderwatervoetbal plaats. Dit jaar werd het georganiseerd door NOB duikvereniging De Guppen uit Lisse.  

Tijden (onder voorbehoud)

12:30 inschrijven teams, 13:00 Welkom en uitleg

14:00 aanvang wedstrijden

18:30 prijsuitreiking

Het spel

Onderwatervoetbal wordt gespeeld met perslucht, maar zonder vinnen. Alle deelnemers moeten in het bezit zijn van een geldig duikbrevet en medisch keuringsbewijs. Deelname is op eigen risico. De voetbal is gevuld met zout water en voor de rest lijkt het op gewoon voetbal. Teams bestaan uit 3 spelers met maximaal 2 reserve spelers en er wordt gespeeld over de breedte van het bad (Download de spelregels). Instructie: vul je eigen onderwatervoetbal.

Faciliteiten

Schermen om live de wedstrijden te volgen - tribune - Compressor om flessen te vullen - restaurant

Geinteresseerd?

Kom op 6 november de spelers aanmoedigen en volg het spel live op een scherm boven water of speel mee en schrijf je nu in met je vereniging. Voor informatie en voorinschrijving mail NKonderwatervoetbal@deguppen.nl of bel 085-2735333. De kosten zullen grotendeels door sponsoring worden gedekt, daardoor blijven de deelnamekosten laag deelnamekosten € 10,00 per team. Aanvang 12.30h briefing 13.00h aanvang wedstrijden 14.00h prijsuitreiking ca 18.30h. 

Leren duiken?

Kan je nog niet duiken, maar wil je wel meedoen? Meld je aan bij ons of bij een andere NOB vereniging. Wie weet kan je volgend jaar meedoen met het NK. Daarbij leer je allemaal nieuwe mensen kennen en heeft onze club een actieve kern die het hele jaar door activiteiten organiseert. 

Locatie en aanmelden

Zwembad De Waterkanten, Sportlaan 21,  2161VA  Lisse.

Gratis parkeergarage onder zwembad. Receptie is op de begane grond, duikteams kunnen zich inschrijven op de eerste verdieping in de clubruimte. Toeschouwers kunnen zich melden op de begane grond en kunnen vanaf 13:45 terecht op de tribune bij het zwembad.

Sponsoring

Wilt u dit evenement sponsoren, neem dan contact op met NKonderwatervoetbal@deguppen.nl. We hebben al aardig wat sponsoren (bekijk onze sponsors). Maak reclame op dit evenement en download onze sponsor brochure hier. 

 
Guppen aan het trainen

Een video van de training:

Persberichten

NOB 10 november 

Leids Dagblad 6 november

TV West nieuws 6 november

Witte Weekblad 28 september

Interview op NPO Radio 5 14 september

Leids Dagblad 8 september

Donatie Tante Trees Fonds 19 juli

Geschiedenis

Wat 5 jaar geleden misschien begon als een geintje begint steeds meer op een serieus toernooi te lijken met deelnemers uit het hele land. Voor de duikers is het een leuke variatie op de zwembadtrainingen en het is goed voor de teamgeest!

1e NK 2011 georganiseerd door duikvereniging DOV Botlek.
2e NK 2012 in het Rivièrabad te Spijkenisse georganiseerd door DOV Botlek
3e NK 2013 in het Rivièrabad te Spijkenisse georganiseerd door Aqua-Viva 
4e NK 2015 in zwembad de Sprenkelaar te Apeldoorn georganiseerd door Sub'70
 

Download promotiemateriaal

Promoflyer (online versie / printbaar boekje)
Sponsorflyer (online versie / printbaar boekje)
Poster (witte achtergrond/ blauwe achtergrond)


Zwembad De Waterkanten Lisse
 

 

 

 

Terug